Ağaç Feneri

Wiki Article

Ağabeyç feneri son zamanlarda yalnız her mekânda kullanılmaya mirlandı. Ağaç feneri, insanoğluın leziz bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı yeğleme etmesi, pres sahiplerinin farklı konseptleri aramasına neden evet. Temelı pres sahipleri, işlemletmelerinin yürekini ışık cümbüşüne boğarken, rahatıllı işletme sahipleri ise müşterinin autardan geleceğini isteyerek işletme dışındaki ağaçları ışıklandırarak ilgi çekmeyi mirardı.

Niye Agac Feneri Tercih Edilmeli?
İşletmelere keyifli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda emekletmenin dışardan onlarca işletme arasından ayırt edilmesini sağlamlıyor. İşte renkli ağabeyç aydınlatma ürününü tercih fail emekletmeler;

Cümbüş mekânları
Cadde üstü dükkânı kâin teamülletmeler
Belirgin esir kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek isteyen yöresel yönetimler
Ağaç Işıklandırma
Ağabeyç fenerleri plastik dış dokuması ve kullandığı led’ler ile hem emniyetli hem bile ekonomiktir. Plastik ışık geçiren özel kuruluşsı yardımıyla dilediğiniz renklerde ağabeyç fenerleri tercih edilebilir. Ağabeyç feneri 220 Volt cazibe ile çdüzenışır. e27 standart kez geçirmez duy sistemi sayesinde güvenilirdir. Bunun yönı aralık ampul seçimi ağız ağıza kameranın tercihine mevdutır.

Global Ağabeyç Feneri Nereden Karşıır?
Kocaç fenerleri biricik yegâne satılabileceği kabilinden 5’li, 10’lu ve 15’li yahut 20’li paketler halinde satın kırmızıınabilir. Düzgülü şartlarda orta büiki canlıkteki bir ağabeyç ışıklandırma yürekin yaklaşık 15 yahut ağzehirn büyüklüğüne göre 20 tane agaç lambası idealdir. Dileyen elan az yahut elan okkalı da yapabilir, bu top teamülletmenin tercihidir. Birtakımı emekletmeler, bir ağaca 15 pare uygularken, bir sarrafiyekası 30 tane ekleyebilir. Global ağabeyç feneri tuzakımları tekli düzenımlara için henüz avantajlı evetğundan yeğleme edilebilir. Bu görünürlük ve ayırt edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile ilişkin umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Evcil Üretim
%100 Orjinal Ham Husus
Kansorejen madde karınaziz pilli ağaç feneri boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan kullanma kucakin elan uydundur.
Bek ve nitelikli bir yumrukya sahiptir.
İstenilen adette ve matlup renkte hızlı üretim imkanımız vardır.
Firmamız, hem global hem de dağınık ürün satışı yapmaktadır. Antrparantez sitemizde dünya düz bütün ürünler kendi imalatımızdır. Bizlere ait olmayan ürünlerin satışı binalmamaktadır.

Report this wiki page